Αγαπητά μας μέλη,

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε αυτό το διαδικτυακό workshop που θα σας βοηθήσει να μάθετε να φτιάχνετε video από το κινητό σας.

Η εισηγήτριά μας το έχει σχεδιάσει ώστε να απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, συμβούλους, coaches και μέντορες που θέλουν να αυξήσουν το κοινό τους και το κύρος τους ως επαγγελματίες κάνοντας βίντεο.

Γιατί να το παρακολουθήσετε:

 • Γιατί το βίντεο είναι το πιο ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο επικοινωνίας που διαθέτουμε
 • Γιατί οι άνθρωποι επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με άτομα που γνωρίζουμε, συμπαθούμε και εμπιστεύονται. ‘Οταν το κοινό σου μπορεί να συνδεθεί μαζί σου – βλέποντάς σε στην κάμερα – έχει την αίσθηση ότι σε ξέρει πολύ πιο γρήγορα από ότι μέσα από τον γραπτό λόγο.
 • Γιατί το να μιλάμε στην κάμερα δεν σημαίνει ότι θα παίζουμε έναν ρόλο. Η αποτελεσματική επικοινωνία μέσω του βίντεο στηρίζεται στο να μπορούμε να παραμένουμε ο εαυτός μας και να μοιραζόμαστε το μήνυμα μας με αυθεντικότητα.

Ατζέντα του σεμιναρίου

Μερικά από όσα μαθαίνεις:

 • Γιατί το να κάνεις online video είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αυξήσεις το κύρος σου ως coach/mentor/σύμβουλος.
 • Πώς να ξεπερνάς την αμηχανία και τον φόβο της έκθεσης στην κάμερα
 • Πώς να βρίσκεις έξυπνες ιδέες για βίντεο
 • Πώς να χρησιμοποιείς απλό εξοπλισμό για να δημιουργείς βίντεο με το κινητό σου.
 • Γιατί τo να αναπτύξεις το κανάλι σου στο YouTube είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ελκύεις μια σταθερή ροή νέων πελατών.

Διάρκεια: 1,5 ώρα

Τί θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου στο Workshop:

Χαρτί και μολύβι, ψαλίδι, ένα ρολό από χαρτί υγείας, μερικά βιβλία, 2-3 χαρτάκια ποστ-ιτ, τα ακουστικά του κινητού σου.

Σύντομο βιογραφικό

Η εισηγήτρια του workshop,  Χριστίνα Δουκουζγιάννη είναι δημιουργός του καναλιού  “Make Video Greece” στο YouTube με πάνω από 30.000 συνδρομητές. Εκπαιδεύει ελεύθερους επαγγελματίες να επικοινωνούν με αυτοπεποίθηση στην κάμερα και να έλκουν νέους πελάτες για την επιχείρηση τους κάνοντας βίντεο και αναπτύσσοντας το κανάλι τους στο YouTube.

Έχει εμπειρία στο digital marketing σε πολυεθνική εταιρία του εξωτερικού και πιστοποίηση απο το YouTube στην στρατηγική περιεχομένου. Θα την βρείς εδώ:

YouTube: https://www.youtube.com/makevideogreece

Instagram: https://www.instagram.com/christinadoukouziani

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/christina-doukouziani/

 

Τρόπος διεξαγωγής του workshop:

To workshop θα διεξαχθεί μέσω του Zoom την Τετάρτη 11/11 στις 19:00 με 20:30

 

 Κόστος συμμετοχής

Μέλη HCA/EMCC Greece : δωρεάν

Μη μέλη : 20 ευρώ

Ειδικά για τα μέλη που θα συμμετέχουν θα προσφερθεί επίσης στο τέλος του workshop ειδικό εκπτωτικό κουπόνι για τους κύκλους μαθημάτων του Make Video Academy.

 

Χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:

 • Σημαντικό να είμαστε 2-3 λεπτά πριν ξεκινήσουμε πανέτοιμοι/ες έχοντας ελέγξει ζουπ, ιντερνετ, κάμερα και μικρόφωνο απο την προηγούμενη μέρα.
 • Σημαντικό να φαινόμαστε όλοι μπροστά στην κάμερα, μόνοι/ες και σε χώρο με ησυχία.
 • Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Zoom μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο νωρίτερα ώστε να εξοικειωθείτε για το πώς λειτουργεί: https://youtu.be/XxmaRn5sRg4
 • To workshop είναι βιωματικό και δεν θα υπάρξει replay.

 

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.