Το Solidarity Coaching του Ελληνικού Συνδέσμου Coaching (HCA/EMCC Greee) απέσπασε το βραβείο του καλύτερου προγράμματος για το 2015 στην Ευρώπη μεταξύ των χωρών-μελών του European Mentoring & Coaching Council (EMCC 2015 Solidarity Coaching Award).

Το EMCC απονέμει κάθε χρόνο 3 βραβεία στις κατηγορίες: Mentoring, Coaching και Solidarity Coaching. Η κριτική επιτροπή, την οποία απαρτίζουν η  Πρόεδρος του EMCC, κυρία Lise Lewis, καθώς και Πρόεδροι των χωρών-μελών του EMCC, επιλέγει έναν νικητή για κάθε κατηγορία. Φέτος στην κατηγορία της δράσης "Solidarity Coaching", υποψήφιες χώρες-μέλη ήταν εκτός από την Ελλάδα, η Σουηδία, η Γαλλία και το Λουξεμβούργο.

H απονομή των βραβείων για το 2015 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου του EMCC που φέτος έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη στις 19 με 21 Νοεμβρίου.

 

Το βραβείο "EMCC 2015 Solidarity Coaching" παρέλαβαν εκ μέρους του HCA, η πρόεδρος Μαριαλέξια Μαργαρίτη, η ταμίας Καίτη Χαραλαμπίδου, καθώς και οι coaches – μέλη του HCA και της ομάδας Solidarity Coaching – Ελένη Αρώνη και Christiance Pohl.

Υπενθυμίζεται ότι για το 2015 στην δράση Solidarity Coaching έλαβαν μέρος συνολικά 27 coaches οι οποίοι προσέφεραν pro bono ώρες coaching σε στελέχη από 12 ΜΚΟ. Υπεύθυνοι της διοργάνωσης της δράσης Solidarity Coaching στον Ελληνικό Σύνδεσμο είναι οι: Μαριαλέξια Μαργαρίτη, Καίτη Χαλαραμπίδου και Στέλλα Βουλγαράκη.