Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γνώσης για το 2018 «Micro Expressions in Coaching» με τον Νίκο Φραγκιά, πιστοποιημένο εκπαιδευτή από το Body Language Centre και το ινστιτούτο Paul Ekman International την Πέμπτη 22 Μαρτίου.

 Πάνω από 40 coaches και φίλοι του HCA παρευρέθηκαν στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Τέχνης –ισμός, Ευπατριδών 17 & Τριπτολέμου, Γκάζι (σταθμός μετρό Κεραμικός).

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με την αναγνώριση μικρό-εκφράσεων (ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου), οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν εκφράσεις της συναισθηματικής κατάστασης ενός ατόμου.

Επιπλέον, στα πλαίσια μιας live συνεδρίας coaching, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να κάνουν ερωτήσεις σε έναν coachee, λαμβάνοντας διάφορες μικροεκφράσεις και αναγνωρίζοντας, όσο ήταν δυνατόν, τα συναισθήματα που διαγράφονταν στο πρόσωπο του coachee, συνήθως μη συνεπή με τα λεγόμενά του.

Μέρος του ΔΣ μαζί με τον facilitator, Νίκο Φραγκιά.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του HCA για την θερμή τους διάδραση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Συνάντηση Γνώσης τον Μάιο με θέμα «Ethical Challenges in Coaching» με facilitator τον κύριο David Clutterbuck. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.