Μοιραστείτε μαζί μας τη γνώση και την εμπειρία σας, κάτι καινούργιο που μάθατε, κάτι αξιοσημείωτο που διαβάσατε, και βοηθήστε μας να διευρύνουμε την ισχύ του HCA στα social media.

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να ισχυροποιήσουμε την παρουσία του HCA στα social media, καθώς και της δέσμευσής μας να υποστηρίζουμε ενεργά την διασπορά της γνώσης γύρω από το Coaching και να δίνουμε στα μέλη μας κάθε δυνατή ευκαιρία να προβάλουν τη δουλειά τους, απευθυνόμαστε σε όσους από εσάς αρθρογραφούν ώστε να μας στείλετε άρθρα σας τα οποία με τη σειρά μας να ανεβάσουμε ως περιεχόμενο στις σελίδες μας στο Facebook και LinkedIn καθώς και στο καινούργιο blog του HCA.

Δικαίωμα να αρθρογραφήσουν για το HCA έχουν όλα τα ενεργά μέλη μας, σε μια ποικιλία θεματολογίας αναφορικά με το Coaching και την χρήση του (ενδεικτικά αναφέρουμε executive, business, life, team, diet κα) καθώς και γενικότερα θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, ανάπτυξης ανθρώπινων πόρων κα.

Στόχος μας είναι να ανεβάζουμε ένα καινούργιο άρθρο κάθε 15ήμερο, υπό την προϋπόθεση πως υπάρχει εισροή υλικού από εσάς.  Σχετικά με την σειρά / προτεραιότητα των κοινοποιήσεων θα ακολουθήσουμε την λογική first come – first served, φροντίζοντας ωστόσο να εκπροσωπηθούν όλες οι ενδιαφερόμενες φωνές.

Συνημμένα σας παραθέτουμε τις προδιαγραφές που τα άρθρα σας πρέπει να πληρούν.  Πριν την κοινοποίηση το περιεχόμενο κάθε άρθρου θα εξετάζεται από 2 μέλη του ΔΣ ώστε να εξασφαλίζεται η σχετικότητα καθώς και ότι η ποιότητα συνάδει με τα υψηλά πρότυπα του συνδέσμου.

Σημειώνουμε ότι δεν θα κοινοποιούνται άρθρα που θα έχουν την μορφή διαφήμισης για διοργανώσεις, workshops, σχολές κα.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας αποστείλει link με άρθρο του ως μήνυμα στο HCA/EMCC Greece στο Facebook.  Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να μας απευθύνετε και τυχόν ερωτήσεις.

Παράλληλα σας υπενθυμίζουμε να μην ξεχνάτε να κοινοποιείτε posts του HCA που σας φάνηκαν ενδιαφέροντα ώστε με τη σειρά σας να συμβάλλετε στη διασπορά της γνώσης γύρω από το Coaching.